Sluit menu

Van Berghtijd

Voor wie

Past Berghtijd bij jou?

Berghtijd is er voor iedereen die te maken heeft met een lichte of matige eetstoornis en wil werken aan herstel. Voor iedereen die behoefte heeft aan nazorg of hulp bij het voorkomen van een terugval. Ook als je aan de slag wil met onderliggende klachten, kun je bij mij terecht. Je bent van harte welkom bij Berghtijd als je 18 jaar of ouder bent en een BMI boven de 17 hebt.

1. Lichte of milde eetstoornis

Merk je dat eten, je gewicht of je lichaamsvorm steeds meer een obsessie voor je wordt? Maken anderen zich zorgen over jou? Waarschijnlijk wil je hier graag iets aan doen, maar lukt het je niet goed alleen.
Samen gaan we inzicht krijgen in jouw klachten, gaan we op zoek naar jouw eigen motivatie en maken we een plan waarbij jij je goed voelt.

2. Nazorg of voorkomen van terugval

Heb je een intensieve behandeling afgerond en ben je op zoek naar nazorg? Zijn er nog extra stappen die je wil zetten of wil je vasthouden wat je al hebt bereikt? Of ervaar je een lichte terugval?
Laten we samen je doelen formuleren en ons gaan focussen op de punten die voor jou belangrijk zijn om het leven te leiden waar jij voor kiest.

3. Klachten onder eetproblemen

Merk je dat er nog steeds onderliggende problemen de kop opsteken die je eetstoornis opnieuw kunnen uitlokken? Heb je een negatief zelfbeeld, sterke zelfkritische gedachten, een neiging tot perfectionisme, moeite met je emoties, angst- of trauma gerelateerde klachten?
Ik help je graag om deze hindernissen te nemen zodat je je weer goed voelt, zelf de regie in handen hebt en niet terugvalt in je eetstoornis.