Sluit menu

Achter Berghtijd

Over mij

Over Susan Berghs

Medemens
Dat gevoel van vertrouwen in jezelf, dat is het gevoel waar ik op uit ben. Het moment dat jij in een behandeling weer voelt dat je de regie over je eigen leven hebt, is voor mij elke keer opnieuw een feestje waard.

Specialist
Mijn werkende leven ben ik begonnen in een specialistisch centrum voor mensen met een eetstoornis. Na het verkennen van andere afdelingen binnen de GGZ, kan ik zeggen dat mijn hart echt ligt bij de behandeling van eetstoornisproblematiek.

Teamgenoot
Vooral het samen inzicht krijgen in ieders persoonlijke, complexe puzzel, waarbij een eetstoornis veel overlast veroorzaakt, maar ook als vriend ervaren wordt, blijft mij intrigeren. Ik ervaar het als een grote eer dat ik een stukje van dichtbij in iemands leven mee mag kijken en mee mag lopen in zijn of haar eigen proces.

Professional
Ik ben gezondheidszorgpsycholoog van beroep en heb mij onder andere ontwikkeld in cognitieve gedragstherapie, schematherapie, EMDR en MANTRA. Momenteel ervaar ik een mooie combinatie tussen mijn werk in een hoog specialistisch centrum voor eetstoornissen van een grote GGZ instelling en mijn eigen praktijk Berghtijd.

Moeder
Ik ben moeder van een zoon en een dochter, ben getrouwd en ga graag op avontuur met mijn kinderen. Ik hou van lentedagen, muziekfestivals en concerten en ik vind mijn ontspanning in lezen, films en series en lekker lang douchen.

Denk je dat we een goede klik hebben? Neem dan contact met mij op voor het plannen van een afspraak.

Contact

Ervaringen

A

Bedankt voor het helpen, luisteren, meedenken, dat de tranen er mochten zijn en voor het geloof in mij!

Vanaf het eerste gesprek was mijn gevoel goed bij jou, ik voelde me veilig en begrepen. Je  luisterde echt naar me en wist op de juiste momenten de goede aanvullingen te geven om mij tot bepaalde inzichten te laten komen. Op deze manier wist je me steeds de goede stappen in de juiste richting te laten maken. Tevens heb je mij, en mijn man, praktische tools aangereikt waarmee we zelf thuis verder aan de slag kunnen. Ik wil jou van harte aan anderen aanbevelen.

P
S

Ik wil je onwijs bedanken voor al jouw hulp, steun, interesse en jouw luisterend oor! Je hielp me in welke keuze ik ook maakte! Je oordeelde niet, maar je was er voor mij! Jij hebt mij het vertrouwen in mensen, stukje voor stukje, een beetje teruggegeven! Bij jou kon ik echt mijn verhaal kwijt en daar ben ik je echt heel dankbaar voor!

Bedankt voor de steun en het vertrouwen dat je me gegeven hebt.

L
N

Heel erg bedankt voor je onvoorwaardelijke vertrouwen, de steun en bemoedigende inzichten die je me hebt gegeven hebt.